Vlog - milline näeb välja minu igapäev?

Esiteks. Mul on nagu konkreetselt maailma kõige toredam jälgijaskond, ausalt. Teid pole küll üleliia palju, aga igaüks teist tundub niii vahva inimene. Ma olen nagu siiralt niiiiiiii tänulik iga lugemise ja kommentaari eest, ausalt, aitäh teile, et te nii positiivsed olete!!! Igaüks teist tähendab mulle väga väga palju. :]

Teiseks. Ma tegin veel ühe video! Filmisin eile enda igapäeva. Videos ma teen süüa, avan pakke, lobisen niisama enda elust ja muustki, loodetavasti teile meeldib :)

Igasugune tagasiside on hästi teretulnud, muidugist. 

Videot näete siit:
8 kommentaari:

 1. Kas katsetad soengutega ka lisaks meigile? Mingeid natuke erilisemaid punutisi, lokke või mingeid muid asju, mis stiilile võiksid juurde anda? Kui palju üldse viitsid juustega jännata igapäevasel tasemel?

  VastaKustuta
  Vastused
  1. haha mkm, ma olen juuste osas kõige laisem inimene eveeeeeeeeeeer, ma isegi ei kammi neid :D nagu mul pole mingi kaks kuud kammigi olnud, sest mul läks eelmine katki ja ma pole uut ostnud :D mul on tavaliselt juuksed lahti, kahes punupatsis, kahes krunnis, kahes hobusesabas või lahti, sest see värv ja mahaaetud osa on niikuinii piisav, et efekti anda :P enne, kui mul olid naturaalsed juuksed, kandsin ma 100% alati ainult krunni tho, nii et see praegune tase on paras level up :P aga ma just rääkisin eile T-le, et ma tahaks deathhawki tegemist proovida, nii et päris teemakohane kommentaar :D

   Kustuta
 2. Jee, nii tore video jälle ja nii aus ehk nt voodi pole enne max korda tehtud, vaid näitadki reaalsust. Kuidas su paranemisteekonnal trenniga on? Kas mingi hetk alustad sellega ka või kuidas arstid soovitavad? Või kas ise üldse soovid edaspidi jälle trenni ka teha või kui su kaal nö. seisma jääb sinna õigesse su keha punkti, siis ei ole trenn oluline? Sorry kui natuke loll küsimus, aga ma palju ei tea sellest teemast ja lihtsalt uurin. Sina oled üli vinge!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Üldiselt toitumishäirest paranedes trenni ei tehta, v.a. kergemaid asju nagu jooga või jalutamine vms, mina järgin suuresti Minnie Maud meetodit ehk ei tee üldse trenni - ehkki mitte ainult toitumishäirest paranemise tõttu, vaid ka sp, et mu fibromüalgia läheb igasugust trenni tehes lihtsalt niiii hulluks kätte, tekivad ilged lihaskrambid ja whatnot (ehkki pikapeale see peaks ära kaduma väidetavalt, aga ma ei tea). Aga ma tõesti väga loodan, et kunagi ma siiski olen punktis, kus ma leian enda jaoks sobiva liikumisviisi, mis teeb mind rõõmsaks. Praegu ma seda aga kindlasti teha ei suudaks, mõtleks ainult, kui palju ma kaloreid põletanud olen nüüd.. Aga üldiselt on mõõdukas treening ju väga tervislik ja võiks olla iga terve inimese elu osa, lihtsalt jah, mina veel nii terve ei ole :)

   Kustuta
 3. Kas sul on kõik klipid telefoniga filmitud või filmid millegagi veel? 🙂

  VastaKustuta
 4. Kas teil on abikaasaga pulmapilte ka või ei soovi neid jagada? Kui pole, siis kas on plaanis neid mingis vormis teha? :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. meil polnud pulma, käisime lihtsalt kahekesi salaja registreerimas ja väljas söömas ja siis koju jõudes andsime abieluvande (alasti voodis olles) ja panime üksteisele sõrmuse sõrme... selline väga lihtne, aga väga eriline :) Tule vaata mu instagrami storyt (IG link on siin kõrval paremal pool), seal näitasin just neid pilte, mis meie esimesel abielupäeval tehtud on. Ja ei, ei plaani.. milleks? See oleks ju nii fake poosetamine :)

   Kustuta

Palun ole viisakas, lugupidav ja empaatiline. Ära saada mind ühtegi musta auku, ära kindlasti propageeri ühelgi moel kaalulangetust. Kommentaarid on modereeritud ning ebasobivaid kommentaare blogis ei kuvata. Ole normaalne, noh.

Teistele on meeldinud...