Q&A - vastuste video :)

Ma pean ütlema, et ma mõtlesin, et selle video tegemine on mingi lebolaager, aga see oli tegelikult päris keeruline, sest mul oli tohutulttttt ebamugav kaamerasse rääkida. Aga tehtud ta siiski sai :)

Tulemust näete siit:


Soz kui kuskil on mingi töötlemisviga või miskit .. esimene kord, peaaegu :D 

A ja iga kord, kui ma ütlen "mingi" või "nagu", võtke pits viina .. esimese paari minutiga olete käpuli maas. : )

12 kommentaari:

 1. Sa oled nii tore :)
  Üks küsimus veel - kas su abikaasa on ka sama riietumisstiiliga?
  Võiksid veel videoid teha, nt päev minuga vms.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Awww, aitääh sulle! :)

   Ta on palju tavalisema riietusstiiliga kui mina, teksad-mingi bändipusa-tossud-nahktagi või teksad + tsärk, aga kuna mina enamik ta riideid ostan (ta vihkab riiete ostmist, ma JUMALDAN seda :D), siis natuke alternatiivne näeb ta välja, no ja tal on habe ka, aga minuga samal tasemel ta pole. :D

   Ma olen saanud nii palju toredat tagasisidet seoses selle videoga, et teen kindlasti lähiajal veel, lihtsalt ei tea veel täpselt, millest :D päev minuga on konkreetselt mina 12 tundi jutti Netflixi vaatamas :D

   Kustuta
 2. Nii äge, tee kindlasti veel videoid!!
  Kas plaanisite Jaapanisse omal käel minna? Meil on kevadel Albioniga reis tulemas, loodame väga et see ära ei jää :/

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Aitäh :)

   Me tahtsime jaa sügisel kahekesi omaette minna.

   Kustuta
 3. Vaatasin ka video ära ja sa tundud niiiiiii armas inimene. Mitte, et blogi põhjal kuidagi väga vale mulje oleks jäänud. Aga ikkagi, blogi lugedes kuidagi ei kujuta ikka inimest päris täpselt ette :)
  Ja hindan väga kõrgelt su ülimalt avameelseid postitusi. Go girl!
  Aga jaa, väga tore video oli, võid julgelt veel teha :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Oi, aitäh sulle, nii tore kuulda. :) Kindlasti katsetan lähiajal videote tegemist veel, endal ka vahva mugavustsoonist välja ronida :D

   Kustuta
 4. Kas plaanid meigivideosid ka veel teha? :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Kui keegi neid vaatama on nõus, siis miks mitte :) Muidugi mu meigistiil ei ole ilmselt kuigi paljude jaoks huvitav v kasulik, sest see on suht alternatiivne :D

   Kustuta
  2. Isegi alternatiivsema stiili puhul on võimalik erinevaid look'e katsetada ja teha ning tundub, et sul on kätt ja kujutlust selleks piisavalt. Ja kas on vaja üldse panna sellisele asjale nagu meik külge mingeid silte? :) Igapäevaselt käivad paljud inimesed ju erineva väljanägemisega ringi. Kord tumedam riietus ja sellele vastav meik, aeg-ajalt vastupidi jne. Mina olen mõnest meigivideost saanud tehnilisi nippe mida katsetada endale sobivate toonide ja värvidega ja hästi huvitav on ikka vaadata, mõne asja peale ise ei tulekski kohe.

   Kustuta
  3. haha jah, aga sellist meiki nagu mina endale teen (must huulepulk jms) väga keegi igapäevaselt ei kanna :D aga kui huvitab, siis võin ikka teha :P

   Kustuta
 5. Äge on panna näole hääl juurde, ma kujutasin sind palju karmihäälsemana ette. :D

  Huvitav video oli, sain nii mõneski asjas samastuda. Mõtlesin, et vaatan seda vaikselt üksi, kui laps minu voodis magab, aga selgus, et ta kuulas ka ja kui oli küsimus lemmiku lauamängu kohta, siis tuli selja tagant "Kes leiab esimesena!". :D Scrabble on minu üks lemmikuid ka, aga tõesti, kahekesi mängides kipub see igavaks jääma ja olematu sõpruskonnaga on raske leida kolmandat kampa. Meil on mehega kahepeale kaks sõpra, mõlemad on minu omad, ühega kohtun kaks korda kuus, teisega kaks korda poole aasta jooksul. :D Aga muidu olen väga hea suhtleja ning võin kõik surnuks rääkida. Pärast olen lihtsalt ise ka surnud ega taha mitu nädalat kellegagi kokku saada. :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ma arvan, et paljud kujutasid, mul on totaalne titehääl tegelt jah, kui ma ise ainult enda häält kuuleks, arvaks, et mingi 5-aastane räägib :D

   Meil on mehega kahepeale mingi neli sõpra, aga need on kõik tema omad ja nad suhtlevad pigem virtuaalselt, v noh, mängivad koos arvutimänge, haah :D

   Kustuta

Palun ole viisakas, lugupidav ja empaatiline. Ära saada mind ühtegi musta auku, ära kindlasti propageeri ühelgi moel kaalulangetust. Kommentaarid on modereeritud ning ebasobivaid kommentaare blogis ei kuvata. Ole normaalne, noh.

Teistele on meeldinud...